Milu8 Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Čau, Chtěl jsem se zeptat jak čistíte XBOX, popřípadě jestli ho čistíte i vevnitř. Je to šílená pracholapka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Mno ja pokud nehraju, tak mam pres Xone prehozen malej cernej ubrus aby se na nej neprasilo, ale jinak to nejak neresim uz vubec ze bych to rozdelaval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maajk Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Já to mám v záruce ještě, takže určitě to sám otvírat a čistit nebudu. Jinak mám jinou otázku.:Poskrabal se mi ten lesklý plast asi o klíče, mám tam škrábance. Chtěl jsem se zeptat jestli je na to nějaká pasta nebo něco? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 O klice ? boze lidi co vsechno na to odkladate :-D Ja to opecovavam jako oko v hlave a ty nato pokladas klice ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maajk Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Měl jsem to v batohu a nejsem si jisty zda to bylo o klíče, nebo o ovladač. Dost mě to sralo. Každopádně věci si taky opatruji, ale stalo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 já bych si ho nedovolil dát ani do batohu :D když ho přenáším jedině v původní krabici se všemi polystyreny :D a jinak ho ani otírat nemusím, páč mám bílou verzi a nic na tom není vidět :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maajk Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Vůbec mě to nenapadlo, moje chyba. A nevíš jak by to šlo trochu opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 To bys musel maximalne prelestit cely, ale pochybuju, ze neco takovyho by melo valnej vysledek, prece jen je to leskly jako krava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Podle mě nic nepomůže, bohužel na tom leském povrchu je všechno hrozně vidět, otírat asi jen velmi jemným suchým hadříkem, ale stejně pak pod světlem bývají vidět mini škrábance právě od prachu... Možná pak ještě navlhčené ubrousky na LCD, brýle apod. by mohly být vhodné, ale škrávanec rozleštit už podle mě nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Milu8
Čau,
Chtěl jsem se zeptat jak čistíte XBOX, popřípadě jestli ho čistíte i vevnitř. Je to šílená pracholapka :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.