Barborak.Filip Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Tak me napadlo dat sem link na objednani obalu na Wii Remote...zadarmo staco zadat jen par osobnich udaju a seriové čislo vašeho Nintenda.Mužete si objednat až 4 tyto obaly.....Doufám ze to aspon nekdo využije..:):!: zapomnel sem dat ten link tady je:http://www.mojenintendo.cz/index_new.php?modul=produkty&kat=REV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 jo je to super, ale nevite jestli uz se to objevuje v baleni ?jestli to tam budu mit pozejtri :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Jo, myslim, ze budes. Nejakou dobu se to zam uz dava. Ja to kupoval v pulce listopadu a u Wii Play uz to bylo, v baleni Wii jeste ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Objednávali ste si to tam někdo? Já už víc jak před měsícem a ještě mi pořád nic nedošlo, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 já obejdvánal asi ve čvrtek ,zatím nic.tak jsem poslal objednávku znova porád nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 maj nato 6 tejdnu tak vydrzte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Jj vim, že na to mají 6 týdnů, ale já vůl si nenapsal datum, kdy sem to objednával. Ale tak dlouho to asi nebude. No počkám ještě 14 dní a pak to začnu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 no me je to v celku jedno jen jsem to chtel videt jak to vypadá..je to zadarmo,tak proč to nevzít že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 No ja jedno mam. Bylo to pribalene v krabici s druhym ovladacem a Wii Play. Je to docela dobry, fakt to ochrani pred narazy a kdyz te spoluhrac majzne, tak to tak neboli... Takze rozhodne vyuzit nabidky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 tak dneska jsme byl u kamaráda a ten má 3ovladače a má je to celkem super...jinak jsme hraáli red steel multi a docela skvěly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Já už sem si to objednal asi na začátku listopadu a už to mám dávno doma... ale nepoužívám to... normál bez toho se mi to zdá lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 tak pořád nic už čekám jeden týden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 tak pořád nic už čekám jeden týden.. nediv se ... kdyz jsem si objednal umd holder tak mi to neprislo hodne dlouho az jsem na to zapomnel a pak jsem mel prekvapeni :D takove druhe vanoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Tak už mi došly;) psali, že nintendo podcenilo zájem a zásilka z října byla pryč během pár dní. Teď resílají lednovou zásilku, tak už by to mělo bejt prej ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.