gladiatorr Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Mám originál této hry, načte, že hledá kartu a tam se PSP zasekne. Co s tím? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 mas kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 mas CF nebo ne???skus naformatovat kartu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gladiatorr Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 je to zatím nový PSP - orig FW, karta je naformátovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 no tak tam zkus hodit jinou ms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gladiatorr Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 tak jsem tam dal tu 32MB a funguje to. To jsou věci mezi nebem a zemí. Každopádně dík za radu. a přeji krásné svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 pls lock problem vyresen taky preju hezke svatky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gladiatorr
Mám originál této hry, načte, že hledá kartu a tam se PSP zasekne. Co s tím?
dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts