Panther Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 (upraveno) Hra zdarma na PSN store (pro pluskare) viz . If you’re a PlayStation Plus subscriber (which you really need to be if you aren’t already,) then there’s a nifty little freebie for you to download.Head on over to the PSN, either on your phone, PC, PS4 store application or PS Vita store app and you’ll find that Woah Dave! is available to download for the grand price of nothing, well, it’ll take up a few megabytes of memory space but it’s worth it.And no, it’s no an elaborate April fool, it’s a real thing, so go forth and download yourself a freebie to tide you over until the PS Plus games drop later in the month. Upraveno Duben 1, 2015 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2015 Když jsem dal defaultní nastavení PS4 tak se mě smazala přihlášení a na mail to po mě chtělo potvrzení nějakých udajů a píše,že nejsou správné a nepustí mě to.Takže mě to nepošle ani heslo k obnovení :? Což o to udělat novou registraci není těžké,ale co z hrama jako war thunder,když tam je ta minulá registrace a ted mě to neběží.............to musím být tedy přihlášen?War thunder běhá i bez pluska?Proč tedy přihlášení? Předpokládám,že když udělám jiné přihlášení protože nefunguje heslo tak ztratím všechny hry,které jsem měl na minulém přihlášení a tedy i postup ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Tak je to zajímavé nejsem přihlášen přes PS4 ani plusko a po stažení 10GB dalších updatů se to bez přihlášení rozjelo a zůstalo to v paměti ten postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.