Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hra zdarma

Panther

Recommended Posts

Hra zdarma na PSN store (pro pluskare) viz .

If you’re a PlayStation Plus subscriber (which you really need to be if you aren’t already,) then there’s a nifty little freebie for you to download.Head on over to the PSN, either on your phone, PC, PS4 store application or PS Vita store app and you’ll find that Woah Dave! is available to download for the grand price of nothing, well, it’ll take up a few megabytes of memory space but it’s worth it.And no, it’s no an elaborate April fool, it’s a real thing, so go forth and download yourself a freebie to tide you over until the PS Plus games drop later in the month.

GD2T0Bh.jpg

Upraveno uživatelem Panther
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 weeks later...

Když jsem dal defaultní nastavení PS4 tak se mě smazala přihlášení a na mail to po mě chtělo potvrzení nějakých udajů a píše,že nejsou správné a nepustí mě to.Takže mě to nepošle ani heslo k obnovení

:?

Což o to udělat novou registraci není těžké,ale co z hrama jako war thunder,když tam je ta minulá registrace a ted mě to neběží.............to musím být tedy přihlášen?War thunder běhá i bez pluska?Proč tedy přihlášení?

Předpokládám,že když udělám jiné přihlášení protože nefunguje heslo tak ztratím všechny hry,které jsem měl na minulém přihlášení a tedy i postup ve hře?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu