liquuid Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Zdravím lidi, chci se zeptat, nevíte náhodou někdo, jestli existuje nebo bude sběratelská edice GTA 5 pro hráče PS4, Xbox One a pro PC hráče ? Zajímá mě především teda PS4, ale předpokládám, že pokud je nebo bude, tak asi u všeho najednou. Nemáte někdo nějaké info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liquuid Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/203868426-Access-to-Special-Edition-or-Collector-s-Edition-Content-for-GTAV-on-PS4-Xbox-One-and-PC tady píšou něco jako, že by měla být podobná edice pro PS4 / XBOX / PC =)) tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 V tom odkazu píšou, že pokud jsi koupil sběratelku na ps3 nebo xbox360 a použil bonusový obsah, tak jej budeš mít přístupný i na xone nebo ps4. Axone/ také, že veškerý in-game obsah který byl ve sběratelské edici půjde v ps4/xone/pc verzi koupit za in-game peníze. Sběratelka pro ps4 and xone nevyšla a PC verze si myslím, že také nevýjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liquuid Odesláno Duben 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 jo jasný, já už na to včera skoro neviděl, jak jsem byl unavenej :D, nicméně nechápu, proč je sběratelská edice na starší konzole a ne na next gen :-X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
liquuid
Zdravím lidi,
chci se zeptat, nevíte náhodou někdo, jestli existuje nebo bude sběratelská edice GTA 5 pro hráče PS4, Xbox One a pro PC hráče ?
Zajímá mě především teda PS4, ale předpokládám, že pokud je nebo bude, tak asi u všeho najednou.
Nemáte někdo nějaké info ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.