g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Tak jsem si dnes byl v Ústí nad Labem vyzvednou peníze za reklamovaný telefon. Dostal jsem až až, tak jsem se rozmejšlel kde bych si koupil jinou (novou) N73. U Vodafone jí měli za 8,7 u O2 za 8,9 a u T-Mobile za 8,5 a ještě v krásné hnědo bílé barvě. Takže byla jasný volba... Někde už jsem viděl,že ty reklamy pod displayem a na zadním krytu jdou odlepit nebo něco s tím... Spustím telefon intro od T-Mobile. Načte se mobil a téma od T-Mobile. Vlezu do menu a dvě ikony od T-Mobile. Vím,je to moje chyba... Ale nehorázně mě tahle reklama leze na nervy. Ten telefon je tak krásnej! Ale bez tý zk*rvený reklamy!!! Nevíte někdo o návodu jak to příšerný svinstvo sundat? Nesundal to už někdo? Hrozně mě to leze na nervy! Moc prosím všechny... ( Nový kryt za 1700Kč se mi kupovat nechce... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Tak jestli jde o tu customizaci v menu, staci zmenit product code na normalni ceskou distribuci. Pro obyc. n73 to je 0529780, pro Music edition 0539289 http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=2907 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Určitě někde najdeš návod na de-customizaci, ja se starám spíše o SE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Tak jestli jde o tu customizaci v menu, staci zmenit product code na normalni ceskou distribuci. Pro obyc. n73 to je 0529780, pro Music edition 0539289 http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=2907 Docela se toho refleshe bojim... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Docela se toho refleshe bojim... :( jestli myslis jen prepsani toho product code tak pri tom se nemuze nic stat...navic ten product code muzes po reflashi vratit na puvodni. A samotnej flash probiha normalne pres Nokia software updater...takze kdyby to selhalo muzes to reklamovat. Ale kdyz budes mit telefon na nabijecce a budes mit nastavenej normalni profil, nemelo by se nic stat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 vemeš jemny šmirkovy papir a sedřeš všechny reklamy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 vemeš jemny šmirkovy papir a sedřeš všechny reklamy..... To je vtip? Poškrábu si kryt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 sry za OT, ale existuje nejake forum, zabyvajici se SAMSUNGY... cesky nebo slovensky... jeste 1 sry za OT, ale nechtel jsem kvuli tomu zakladat topic... sry goodfella, ze se ti se*u do topicu PISU OT, NIC NEMA SPOLECNEHO S TIMTO PRISPEVKEM.... PRO POMALEJSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 sry za OT, ale existuje nejake forum, zabivajici se SAMSUNGY... cesky nebo slovensky... jeste 1 sry za OT, ale nechtel jsem kvuli tomu zakladat topic...sry goodfella, ze se ti se*u do topicu Nerozumím ti... Je to Nokia N73... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Nerozumím ti... Je to Nokia N73... ale on se ptal pro sebe, proto je to OFF TOPIC ze to nema stimdle nic spolecnyho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Nerozumím ti... Je to Nokia N73... jj, ale on se asi ptal jesi neni naky forum o samsungu nebo o cem :D AHA! me predbehl sry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 proto nekupuju NIKDY !!!! telefony od T Mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 přesně tak takovyhle prasarny dela jenom T-Mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 AHA! co to meles? jaky prasarny? :roll: :D Myslis tu customizaci? Tak to dela mimochodem i vodafone...proste dalsi inteligentni post od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Jistě jak píše marek, zbavíš se toho lehce. Na krytu už ne, rozhodně do nešmirgluj to je ten nejblběší nápad. Musíš se s tím smířit (měl si s tím počítat) Co se týče nového krytu, sežen určo daleko levněji. Zkusil bych mobilask na palmovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Tak se mi podařilo nahrát nejnovější FW 4.36., takže maximální spokojenost. Ještě nějákej kryt a je to vyřešeno. Děkuji především Maťe! ( Maťa ) A taky všem ostatním... Ale otázka je,jak sundat ten hnus z krytu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.