Coffee CZ Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Ahoj, chtěl jsem si po prvé koupit hru na PS store. hodil jsem hru do košíku, vyplnil údaje a napsal číslo kreditní karty. potom to po mě chtělo znova ověření hesla k mému účtu a tam jsem skončil. vždycky mi to hodí nějakej error a dál mě to nepustí.. neví co s tim? peníze na nějaké té peněžence žádné nemám, ani nechci. chci koupit jenom jednu hru a nic víc. mohl by jste mi někdo poradit? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 vypni si to overeni hesla v nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 čím tím docílím? heslo tam píšu správně tak by neměl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 v nastavení mám navíc vyžadování hesla u pokladny odškrtnuto jako: ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 jo takhle ja myslel, ze ti to hodi error u toho hesla, mozna nemas kreditku povolenou na internetove platby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 to určitě mám. dělal jsem s ní už dost plateb. není chyba v tom, že nemám žádné peníze na tom wallet funds? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Nevim sice co presne tim myslis, ale normalne by ti melo jit koupit tu hru, nemusis prvni davat penize na penezenku a az potom kupovat. Jednou jsem mel taky problem ze mi to nebralo kreditku a vzdycky to vyhodilo nejaky error. Pomohlo mi zalozeni noveho uctu a koupeni hry tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 taky se mi stalo ze jeden ucet nesel sparovat s kartou, kera jinde sla, ale spis to zkus druhej den .. a ujisti se ze si nepresvihnul treba tydeni limit, nebo neco takovyho.. to je spis pravdepodobnejsi pripadne poradi cz psn podpora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 já to zkoušel už včera večer a pak dneska, v tom bych problém neviděl. jaký týdenní limit myslíš? jako tý kreditky? to je taky vyloučený. taky mě napadlo, že bych to mohl zkusit koupit na PS store rovnou na PS4, tam to jde taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 zkus prez pesko uidis co teo udela, jj tydeni limit karty sem mel na mysli.. ale jeslti mas limity oky, tak pak je to podezrely ze to nemaka jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.