tvavra Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Ahoj,prosim vas nenasel by se nekdo z Prahy ktery by mi byl schopny unbricknout me PSP pomoci pandora battery?DIKY MOC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 jaky mas psp fat nebo slim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tvavra Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Mam PSP fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 ma FAT TA082 a robil genericDG bez IDSTORAGE change ,potrebuje to len prebehnut pandorou tak mu niekto pomozte sak vas tu je z Prahy jak nasrano!!! tvavra napis PM rybak.d on ti podla mna urcite helpne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tvavra Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Diky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 a easy recovery neslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 jaky mas psp fat nebo slim?? neni to jedno ? z pandorou by melo jit vsechno ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja ti pomuzu.. rybak.d je z plzne ;) takze pokud chces, napis pm a dohodneme se .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Jestli chces ,tak ja Ti to unbricknu. Jsem z Prahy. Neni problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tvavra
Ahoj,prosim vas nenasel by se nekdo z Prahy ktery by mi byl schopny unbricknout me PSP pomoci pandora battery?DIKY MOC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts