Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dualshock 4 reklamace

rosswell1987

Otázka

Ahoj mam problem s nabijenim dualshocku,konzoli mam od vanoc a kdyz hraju hry ovladac vydrzi max 5 hodin,ted jsem si poridil NHL a jeden ovladac se mi nechce nabit,blika to zlutym svetlem ale rychleji,zkousel jsem ho vypnout,zapnout ale dela to same,kdyz uz prestal po 3 hodinach svitit tak jsem ho vzal a do 5min byl death,nevite jak resi reklamaci? Mam to u exasoftu,jestli hned vymeni kus za kus nebo se ceka na opravu?!taky u druheho uz se zacina soupat packa u analogu,tak pujdou asi oba na vymenu,jen nevim jak dlouho resi reklamace:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No kazdy obchod to ma jinak s vymenou kus za kus. U ovladace ktery ma sesoupanou packu by mohli vymenit kus za kus, ale ovladac ktery nejde nabijet si myslim standartne poslou do servisu a to uz zalezi na nich jak budou rychli. Ze zakona na to maji mesic, ale to asi vis. Takze nevahej a v utery tam zajdi a res to. Tady nevyresis nic.

Odkaz ke komentáři

• 0

také mě toto zajímá,pujdu reklamovat kvuly ošoupanému levému analogu a kupoval jsem ps4 u alzy, tak snad nebude problém a vymění mi ho.Jinak mě ovladač také vydrží tak pul dne (ale to je problem celkově asi všech) a jeto jediná věc co mě u ps4 ser..:? měly by dát silnější baterku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu