robinrameno1987 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Někdo, kdo by se svezl výtahem pro luk? Mám všechny 4 DT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Ahoj Robine, Ještě jak sem ti včera říkal potřebuješ mít hotové Phantom assigmenty. Jedná se o 3 ukoly za které obdržíš specialní kamufláž pro pri/sek zbraň, oblek a psí známku. Tohle jsi na sebe pak musíš vzít a jít do výtahu ze 2mi dalšími hráči. Problém je že každý z hračů potřebuje mít splněny ty Phantom assigmenty, oblečenou kamufláž + specialní psí známku která se vždy nachází jednou za jedno kolo na jakékoliv mapě v DLC Final Stand. Každý musí mít specialní známku s jíné mapy, jinak vás výtah nevyveze nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Ok, makám na těch úkolech, 2 už skoro mám hotové. Až to bude aktuální dám vědět. Ty FS dogtagy mám všechny 4, takže při případné domluvě bude z čeho vybírat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts