Paťas Bujnoch Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 mám takový problém..mám bezproblémové připojení a mám ps+ ale prostě jak se mi načte fifa a chcu si dát zapás tak se mi tam ukazovali aktualní formy apod a teď když dám trojúhelník tak vyskočí tabulka a hned zmizí..a z online režimu mi jde jenom FUTko.. vůbec nevím jak to zprovoznit..díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Tak to mam uplne stejne problem. Nemuzu hrat vubec online... Zkusil jsme vse a nic.... Jinak ostatni hry online v pohode. Taky by me zajimalo co je za problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) Možná to bude NATem..? Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem Rash182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paťas Bujnoch Odesláno Duben 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 já zkusil dát psko do továrního nastavení a pomohlo mi to..aspoň že je to online uložiště kde jsem si mohl uložit svoje pozice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 To se me moc nechce davat do tovarniho nastaveni.... Musi to snad nejak jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.