Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozbitý PS4 ? :(

Mattoni

Otázka

Dobrý den. Mám svou PS4 konzoli asi od začátku února.Už když jsem poprvé zapl GTA V,všiml jsem si,že je něco špatně.Textury jsou (zdůrazňuji) sakra hodně pomalé.Vím že u této hry je to zrovna v celku "normální",ale není jediná,kde se mi to děje.Když v Evolve například běžím lesem,tak se mi stromy a tráva načítají před ksichtem.V Dying Light dostávám záchvaty ze zombie,které se spawnují metr předemnou.Saints Row,to samé. Také Driveclub,Bloodborne,Shadow of Mordore a další....Zajímalo by mě,jestli by se tu našel nějaký odborník,který by mi poradil co dělat :) Už si pomalu zálohuji uložené pozice her a chystám se na akutní reklamaci,protože tohle učitě neni normální a hodně mě to omezuje v hraní !! PS : Neděje se to jen u Fifi,ale to by bylo divné,když je tam jen 1 hřiště a tím to zvadlo :) Díky za všechny komentáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu