radator Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 jen tak jsem se chtel zeptat jestli se vam libi userbary ktere jsem vyrobil budu rad kdyz to jakkoliv ohodnotite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 spatne zarazeni topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Zakladni chybka ;)... dej si barvu jako pozadi Console fora ;).. vypada to lepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja to mam aji na jiny fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja to mam aji na jiny fora takhle se mi to ale nelibi ;) si udelej vice verzi... bude to lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Jsou dobrý až na to že by tam mohlo být místo bíle barvy nějaké pozadí nebo aby to bylo aspoň transparentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Jsou dobrý až na to že by tam mohlo být místo bíle barvy nějaké pozadí nebo aby to bylo aspoň transparentní. pokud to ulozis v .png, to bily pozadi tam mit nebudes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 zkusim to a uvidim jsem ve photoshopu jen par dni takze teprve zkousim co to umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Hele to nečekaly by mělo bejt s měkkym i :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 mě se to moc nelíbí, to písmo máš trochu rozmázlý a ty obrázky bych vměstnal dovnitř, ale to je tvoje věc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Máš v tom 3 pravopisný chyby... YOU WILL LOSE, EVERYTHINg a ne K ne porsche fans, ale porsche faN ! s tam nema co delat .. EDIT: jo a ta třetí ^^^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazwec Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 a nabuduce sa vyhni tej anglictine. aspon teda pokym sa nenaucis gramatiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 pres jakej programek to delas????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 pres jakej programek to delas????? Photoshop :roll: uz to tu psal :)... Bude teda jine pozadi? :P... JInak ani ne prumerne sorry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 pokud to ulozis v .png, to bily pozadi tam mit nebudes... omyl, pokud to uložíš v *.png a budeš tam mít bílé pozadí, tak tam bude a když ho vymažeš tak že bude transparentní tak bude "průhledné" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 omyl, pokud to uložíš v *.png a budeš tam mít bílé pozadí, tak tam bude a když ho vymažeš tak že bude transparentní tak bude "průhledné" tenhle prispevek jsem si musel 3x precist abych ho aspon nejak pochopil, stejne moc nevim co jsi tim chtel rict... Proste pokud chces mit transparentni pozadi, musis pri vytvareni novyho projektu vybrat u Background contents - Transparent Pokud bys tohle () ulozil v .png, bude to transparentni, pokud v .jpg, bude to jen bila barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 tenhle prispevek jsem si musel 3x precist abych ho aspon nejak pochopil, stejne moc nevim co jsi tim chtel rict...Proste pokud chces mit transparentni pozadi, musis pri vytvareni novyho projektu vybrat u Background contents - Transparent Pokud bys tohle () ulozil v .png, bude to transparentni, pokud v .jpg, bude to jen bila barva. chtěl jsem říct že jestly budeš mít ten userbar s bilým pozadím tak tam to pozadí bude i když to dáš do *.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 chtěl jsem říct že jestly budeš mít ten userbar s bilým pozadím tak tam to pozadí bude i když to dáš do *.png to je snad jasny ze ti to tu bilou barvu nejak neodfiltruje :D . Ukladani pruhlednyho pozadi je snad jasny z myho predchoziho prispevku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 me se tvoje userbary nelibi, vypadaji odflaknute a treba dave ma mnohem lepsi praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Nejsou spatny,jen ta barva mno..... A ty obrazky by taky mohli byt radsi uvnitr na to ze to delas ve Photoshopu.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 to je snad jasny ze ti to tu bilou barvu nejak neodfiltruje :D . Ukladani pruhlednyho pozadi je snad jasny z myho predchoziho prispevku :) :D ja to měl vyřešeno i předtím. Vyřešeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.