TwiCe Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Tak co, už se tu najdou tací, kteří už řádí v onlinu? :bash: Hledáme hráče na heisty i na vyvádění různých chujovin ve freeroomu. Co takle box v oblacích na křídlech stíhačky :cheesygrin: ? Momentálně jsme 2 češi, zrovna oba máme poslední heist, poslední část .. Takže kdo se odpoledne přidá, má 500 000 na účtě jistých ;) Nejlépe s mikrofonem, je nám oboum přes 20, takže se nemusíte bát kiddo výlevů. PS: Level není důležitý pokud se nás budete držet a nedělat krávoviny, když se to nehodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Kdyby se chtěl někdo podívat na mé screenshoty z pc verze tady máte možnost http://twicer.imgur.com/ , když už je to tady jinak úplně chcíplý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 ještě to platí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 čau, existuje program co by vyřešil odlesk v zrcátkách z FP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 ahoj, nemáte někdo taky ten samý problém jako já? po novým updatu Lowriders mi hra nejde vůbec spustit...načte se obrazovka pro výběr hraní buď online nebo singleplayer a ať vyberu co vyberu, tak to začne načítat, tak hned "program přestal pracovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 JO já bych do toho šel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2016 GTA Online Můj nick je RobCZECH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluuny Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Dá se hrát on line i bez toho sněhu? PLS. Nebo musím počkat až v Rockstaru roztaje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.