chlumík Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Ahoj. Nevíte kde by se dali sehnat SAVE na Tomb Raider Definitive Edtion PS4 ? Při 60% hry mi to hodilo error a save zmizely :-(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cajda Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Stalo se mi to u Far cry naštěstí jsem měl ps+ a tam byly zalohované. Tak zkus tam jestli máš ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chlumík Odesláno Duben 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 No to právě nemám... Nevíš kde by se dali ty save sehnat? Nebo nevíš o někom kdo TB má? Jak je možné že to takhle padá?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 U ps4 to od nikoho nezkopcis, tr ma v par mistech bug ohledne savu, tusim na shipwreck beach a este nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chlumík
Ahoj. Nevíte kde by se dali sehnat SAVE na Tomb Raider Definitive Edtion PS4 ? Při 60% hry mi to hodilo error a save zmizely :-(...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.