Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS 4 + PSV a remote play s NHL a FIFA

will

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravim bohuzel takhle remote play nefunguje tedy aspon prozatim a pochybuji ze se na tom neco zmeni. Remote play mas na vite kvuli treba pritelkyni ktera chce koukat na televizi a ty musis proste v tu chvili hrat tak das remite play a hra s ps4 se ti pres wifi streamuje do ps vity mam to odzkouseno a je to nekdy velmi uzitecne kdyz si zvyknes na zhorseni grafiky a barev ale jako nouzovka vystaci. Pouzit vitu jako druhy ovladac nejde a asi ani nikdy nepujde. A dle meho nazoru hral jsem fifu na vite primo a neni o co stat nerikam ze je ovladani az tak spatne ale s DS4 jsem mnohem sebejistejsi pri hrani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Dá, jedná se vlastně o klasický remote play, tj. na PS4 i Vitě musí být nalogovaný stejný PSN účet. Na Vitě pak hraješ jako P1 (hlavní ovladač) a s DS4 se můžeš na PS4 přihlásit jako P2 pod jiným účtem. Každopádně se dle mého názoru jedná spíš o nouzové řešení.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dá, jedná se vlastně o klasický remote play, tj. na PS4 i Vitě musí být nalogovaný stejný PSN účet. Na Vitě pak hraješ jako P1 (hlavní ovladač) a s DS4 se můžeš na PS4 přihlásit jako P2 pod jiným účtem. Každopádně se dle mého názoru jedná spíš o nouzové řešení.

Tak v tomto případě má "kjuler" i "cajda" pravdu takhle jsem o použití remote play neuvažoval. Ale jak píše bral bych to pouze jako krajní řešení. Na druhou stranu nemusí být spoluhráči v jedné místnosti stačí jen, aby ten co bude hrát na vitě byl v dosahu wifi signálu. Tak se opravuji a omlouvám za mistifikaci všech.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu