will Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Chci si koupit PS4 k mému PSV. Mám jeden dotaz: Dá se např. FIFA a NHL hrát jeden proti jednomu příp. dva proti compu na jednom ovladači a když druhým bude PS Vita? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kej-M547 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Zdravim bohuzel takhle remote play nefunguje tedy aspon prozatim a pochybuji ze se na tom neco zmeni. Remote play mas na vite kvuli treba pritelkyni ktera chce koukat na televizi a ty musis proste v tu chvili hrat tak das remite play a hra s ps4 se ti pres wifi streamuje do ps vity mam to odzkouseno a je to nekdy velmi uzitecne kdyz si zvyknes na zhorseni grafiky a barev ale jako nouzovka vystaci. Pouzit vitu jako druhy ovladac nejde a asi ani nikdy nepujde. A dle meho nazoru hral jsem fifu na vite primo a neni o co stat nerikam ze je ovladani az tak spatne ale s DS4 jsem mnohem sebejistejsi pri hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cajda Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Ps Vita se da použít jako ovladač používám jí jako druhý ovladač když přijde navštěva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Hoši tak se dohodněte :) dá se použít jako druhý ovladač, nebo ne? :) ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Dá, jedná se vlastně o klasický remote play, tj. na PS4 i Vitě musí být nalogovaný stejný PSN účet. Na Vitě pak hraješ jako P1 (hlavní ovladač) a s DS4 se můžeš na PS4 přihlásit jako P2 pod jiným účtem. Každopádně se dle mého názoru jedná spíš o nouzové řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kej-M547 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Dá, jedná se vlastně o klasický remote play, tj. na PS4 i Vitě musí být nalogovaný stejný PSN účet. Na Vitě pak hraješ jako P1 (hlavní ovladač) a s DS4 se můžeš na PS4 přihlásit jako P2 pod jiným účtem. Každopádně se dle mého názoru jedná spíš o nouzové řešení. Tak v tomto případě má "kjuler" i "cajda" pravdu takhle jsem o použití remote play neuvažoval. Ale jak píše bral bych to pouze jako krajní řešení. Na druhou stranu nemusí být spoluhráči v jedné místnosti stačí jen, aby ten co bude hrát na vitě byl v dosahu wifi signálu. Tak se opravuji a omlouvám za mistifikaci všech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 How To Use Ps Vita As Second Ps4 Controller: Tady jsem neco nasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
will
Chci si koupit PS4 k mému PSV.
Mám jeden dotaz:
Dá se např. FIFA a NHL hrát jeden proti jednomu příp. dva proti compu na jednom ovladači a když druhým bude PS Vita?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.