Vallhal99 Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Čau lidi mám menší problém mám xbox slim verzy cca půl roku mám na ní RGH všechno šlapalo až ted 2 měsíce mi to dělá jednu věc a to tu že když zapnu xbox někdy načte hned ale někdy se jen rozsvítí to kolečko čím se zapíná konzole ale samotná konzole se nezapne ani obraz nic většinou je to tak že konzoly zapínám nechám chvilku a pokud nenačte skusím znova a to tak dokud nenačte ale někdy mám jen hodinku čas a když konzole naběhne až po 45min tak pak to už nemá smysl. Ale občas se stane že konzoly zapnu např 3x a 3x načte hned čím to může být? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Tak sem po cca 4 měsících chtěl zapnout Xbox a on se nezapne,resp. rozsvítí se to ta dioda ve prostřed ale to je tak vše.RGH vůbec nenaběhne.Nebo naběhne až na pátý pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 To se děje asi všem. Mně když to nenaběhne do 5 min, vypnu to a zkusím znova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 (upraveno) Jo,už to nabíhá jak má Upraveno Listopad 10, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.