bloodzgame Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Zdravicko, prosim vas, koupil jsem season pass, hned sem si dal stahovat i vsechny DLC, bez problemu se vsechno stahlo, ale pak tam mam neustale hlasku ''waiting to install'' u season passu i u dlcček. uz to trva asi 3 dny,2x jsem zkusil vse smazat(DLC i season pass) a stahnout znova, stale stejny problem. Az dneska jsem si uvedomil, ze jsem hru koupil na US store(primarni ucet) a hral to normalne pres svuj cz ucet, ale season pass jsem koupil na cz ucte, nemohl by byt problem prave tam a pripadne nenapada nekoho nejake reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Pokud mas hru z US Storu, tak i season pass musis koupit z US Storu. Jinak Ti to, bohuzel, nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Na to reseni neni mas smulu dlc jsou region locked. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Já takhle měl Battlefield placku a chtěl k němu také dokoupit,stáhnout přesně jako ty a stalo se to samé,koupený datadisk už se nespároval se hrou.Raději mám účet na US store a pak druhý CZ a nikdy je nekombinuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.