VINC Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Nikde sem o tom nic nenasel, ale prijde mi to jako vazny nedostatek. Uz sem se tu na to ptal, ale radsi sem zalozil novy topic. Jde mi o to ze kdyz jedu v aute a mam PSP ve stojanu a prehravam videoklipy, tak po skonceni jednoho videoklipu musim manualne nastavit dalsi. To uznejte je pri rizeni nebezpecne. Existuje nejaky programek ktery vam prehraje vsechna videa pekne za sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 hh a neni pri rizeni nebezpecnejsi koukan na ty klipy....kdybys radci cucel na cestu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Tak to je pro spolucestujici, dneska uz je v kazdym aute tv, ale prece nebudu kazdyhu spolucestujiciho zaucovat s PSP aby si tam hodil dalsi klip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 aha..no jestli mas cestovku tak y by se mozna ta tv vyplatila vic :) ale jinak si myslim ze prepnout klip neni nic slozityhy...O + sipka dolu + X a je to tam....jo a o tom playlistu nevim taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speder38 Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 jedina moznost asi bude ze si ty videa spojis v pocitaci do jednoho a pak je teprve das do PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 To me taky napadlo, ale myslem sem ze to bude nouzove reseni a ne jedine. Vychazi takovejch programku na PSP, PSP ma diky nim takovych funkci, ale neco tak primitivniho nikoho nenapadlo udelat, pritom podle me je to zrovna do toho auta jak delany, ne kazdy tam pousti filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Niesom si isty ale zda sa mi ze PMP Mod ti videa spusta v playliste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Zrovna sem si ho stahnul a jdu to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Jen dotaz ten PMP prehrava jen videjka ve formatu PMP ze? Ono mi to totiz mp4 nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Jen dotaz ten PMP prehrava jen videjka ve formatu PMP ze? Ono mi to totiz mp4 nenajde.JJ len PMP format. Skus pohladat konverter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Uz mam, skopcil sem tam dve videa ale prehraje taky jen jedno a druhy musim zase pustit sam. A zadny funkce tam nevidim. Jen to jde prehrat. :( , ale diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.