TobiCZ6 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Zdravím, vím že už to tady někde asi je, ale radši se zeptám ještě jednou. Chtěl bych sdílet kamarádovi hru, kterou mám staženou na ps na disku. Napsal by mi prosím podrobný návod, jak to udělat? Díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 (upraveno) Ahoj, musíš mu dát přihlašovací údaje ke svému účtu, kamarád si založí na konzoli nový profil, přihlásí se na něm tvým účtem, stáhne hru a hraje. Pokud chceš, aby mohl hrát tvoje hry na svém účtu, tak mu musíš přenechat primární slot a ty pak budeš moct hrát na svoji konzoli pouze na svém účtu. Nastavení najdeš v settings/PSN: http://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/activation.html Upraveno Duben 22, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TobiCZ6 Odesláno Duben 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 A když si pak změním heslo, ale bude mit už tu hru staženou, tak mu to půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 ano........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TobiCZ6 Odesláno Duben 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 A on-line to půjde pro oba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Ano............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TobiCZ6
Zdravím, vím že už to tady někde asi je, ale radši se zeptám ještě jednou. Chtěl bych sdílet kamarádovi hru, kterou mám staženou na ps na disku. Napsal by mi prosím podrobný návod, jak to udělat? Díky moc!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.