Teerry Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 cus lidi mam dve otazky...takze ta prvni je Kdyz dam do PSP Memory Stick tak se mi tam automaticky vytvori ty slozky jako napr Ms0:/psp/game .....atd??? a jeste kam nakopíruju Official dema???diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 napiš co máš za fw........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 cus lidi mam dve otazky...takze ta prvni je Kdyz dam do PSP Memory Stick tak se mi tam automaticky vytvori ty slozky jako napr Ms0:/psp/game .....atd???a jeste kam nakopíruju Official dema???diky prvni otazka : naformatuj kartu v psp Druha otazka :myslim GAME ale nejsem si jistej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 DEMA složku UCESXXXX do game, a kartu budeš muset nejprve naformátovat a pokud máš cfw tak tam budeš mít i šložky "ISO" atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mam FW 3.72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 No tak do MS/PSP/GAME dávej dema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saxana Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 prosím kde seženu dema na fw.2,81 moc dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 prosím kde seženu dema na fw.2,81 moc dík myslim že oficiálně na ten fw je jenom jedno demo:blink: ... pak se daj předělat ty ostatní...přes nějakej program... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Teerry
cus lidi mam dve otazky...takze ta prvni je Kdyz dam do PSP Memory Stick tak se mi tam automaticky vytvori ty slozky jako napr Ms0:/psp/game .....atd???
a jeste kam nakopíruju Official dema???diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts