Shumanic Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Ahoj, mám dotaz, na netu vidím mody do GTA V (Tsunami atd.) zkoušel jsem hledat, ale pořád mi není jasné, jak mody nainstalovat, nebo jinak spustit např. přes mod menu. Máte někdo více zkušeností? PS4 je moje první konzole, vždy jsem byl pcčkář. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 A nejsou to mody jen na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Vim, ze na upraveny konzole ty mody nejak dostat jdou, ale na PS4 asi zatim ne...teda myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shumanic
Ahoj,
mám dotaz, na netu vidím mody do GTA V (Tsunami atd.) zkoušel jsem hledat, ale pořád mi není jasné, jak mody nainstalovat, nebo jinak spustit např. přes mod menu. Máte někdo více zkušeností? PS4 je moje první konzole, vždy jsem byl pcčkář.
Děkuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.