prudus Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Zdravim. žádám o radu s nově nabytým PS3. Koupil jsem ho za par šlupek s tim, že nejde opticka mechanika. A opravdu, BD-Rom je na hadry. Vylamane plastové části, plno šroubků chybí.. Tak jsem ho vykuchal uplně a doplnil 320GB HDD. To mi uz dalo volbu ten disk sformátovat a dostal jsem se do XMB menu, jako na PSP. Chtel jsem si aspon postahovat nejaka dema, ale při pokusu stahnout a nainstalovat Playstation Store se mi PS3 kousne po restartu na černé obrazovce.. Po restartu (držením tlačítka OFF, ne vzadu vypínačem) se zase dostanu do XMB menu, ale PS Store je stale nenainstalovaný.. čím to je? BAN? Jsem uplný začatečník, co se týče PS3, ale mam zkušenosti s flashováním Wii i PSP. Jak mohu hrát hry, stažené z netu, bez toho, abych shaněl nějakou mechaniku? Pokud jsou potřebné další informace ohledně tohoto PS3, tak se ptejte. Dekuju moc Dušan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Ano, jdou hrát stažené hry. Pokud máš zájem o flash, napiš mi PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
prudus
Zdravim.
žádám o radu s nově nabytým PS3. Koupil jsem ho za par šlupek s tim, že nejde opticka mechanika.
A opravdu, BD-Rom je na hadry. Vylamane plastové části, plno šroubků chybí..
Tak jsem ho vykuchal uplně a doplnil 320GB HDD.
To mi uz dalo volbu ten disk sformátovat a dostal jsem se do XMB menu, jako na PSP.
Chtel jsem si aspon postahovat nejaka dema, ale při pokusu stahnout a nainstalovat
Playstation Store se mi PS3 kousne po restartu na černé obrazovce..
Po restartu (držením tlačítka OFF, ne vzadu vypínačem) se zase dostanu do XMB menu, ale
PS Store je stale nenainstalovaný.. čím to je? BAN?
Jsem uplný začatečník, co se týče PS3, ale mam zkušenosti s flashováním Wii i PSP.
Jak mohu hrát hry, stažené z netu, bez toho, abych shaněl nějakou mechaniku?
Pokud jsou potřebné další informace ohledně tohoto PS3, tak se ptejte. Dekuju moc
Dušan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.