flesh light Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Potřebuji aby běžela snažím se to nastavit a bez úspěchu?Kde se to dělá?Nikdy jsem nechtěl aby se vypínal při vypnuté tv.Internet stahování i hra musí stále běžet,ale tahle nesmyslná věc to vždycky přeruší..bych je.... díky za popis cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikas_cze Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 V nastavení PS4 musíš vypnout řízení HDMI. Setting - System - Enable HDMI Device Link nesmí být zaškrtnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Duben 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Enable HDMI Device Link nesmí být zaškrtnuto.:angle:Tak to nebylo vůbec patrné,že to dělá tohle takže díky.Ted už se to snad nebude dávat do režimu stand by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Duben 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Ted ještě...PS4 byla vypnuta..samo se to vyplo,když jsem nic nedělal!Kde se to odstarnuje to ochrané vypínání?Já nic nenastavoval a naopak mám všude off a nikoliv po 20 minutách vypnout to vůbec nemám nastavené.Zase to je někde schované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Koukni se tady http://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/systemoff.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Květen 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2015 maku,mělo by to tak být už to zatím nedělá.Tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
flesh light
Potřebuji aby běžela snažím se to nastavit a bez úspěchu?Kde se to dělá?Nikdy jsem nechtěl aby se vypínal při vypnuté tv.Internet stahování i hra musí stále běžet,ale tahle nesmyslná věc to vždycky přeruší..bych je....
díky za popis cesty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.