kony5 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Mám konzoli jen tak na občasne hraní. Chci nastavit hru pro dva hráče . Aby se rozpůlila obrazovka a já mohl s přítelkyní projet všechny mise od halo1 po halo4 .. kamarád na xbox 360 to uměl nastavit.. díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 V tom menu jsk vybiras jaky Halo hrat macknes tusimze X, vyjede ti v pravo lista a na tom druhym ovladaci macknes A a vyberes druhej profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony5 Odesláno Duben 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Děkuju mockrát . Ještě se zeptám podařilo se to mám rozpůlenou obrazovku ale na okrajích je to černé že se to jakoby neroztáhlo přes celou TV. Při call of duty advanced warfare se to roztáhlo až do krajů. Dá se stím něco udělat? díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Treba Halo CE je roztazeny do kraju, Halo4 ani Halo3 ne, je to podle me kvuli graficky narocnosti pri split screenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.