Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Second hand hry

Hosty22

Otázka

Zdravím, stal jsem se majitelem PS4 a pokukuji po nějakých hrách a jelikož do této zábavy nechci investovat další tisíce Kč, tak mi příjde jako dobrá alternativa koupě her z druhé ruky - již použitých. Ano, má to nevýhodu v tom, že jen tak si nezahraji hry, které právě vyšly... Můj dotaz na vás zkušenější uživatele a majitele PS4, kteří s kupováním her z druhé ruky mají zkušenosti, zní: na co si dát hlavně pozor, pokud takovou hru kupuji - jaké máte zkušenosti a dále jak je to v případě her jako např. GTA V, které mají unikátní klíč pro hraní online? Dá se klíč nějak převést od bývalého hráče nebo je díky tomu poté hra pro dalšího uživatele již bezcenná? Díky moc za jakékoliv reakce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Přesně tak jak píše Witnwawes a jestli hledáš ještěl levnější možnost, tak stačí nakupovat pouze sloty, ale tam opravdu doporučuju pouze hodně ověřené lidi! Vše o slotech a prodej zde

http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky moc za rychlé odpovědi. Mám ještě dotaz ohledně digitálních kopií her - dají se také bez problému přeprodávat? Na PC jsem si hry kupoval přes Origin, který po mně chtěl aktivační kód, který byl potom spojený jen s mým účtem, a proto kdybych danou hru chtěl prodat dále, tak jedině s kompletním Origin účtem. Jak to funguje u PS4? Ještě jednou děkuju za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• 0

Odkaz výše http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her je prakticky odpověď na tvoji otázku.

Polopatě : zakoupené digitální hry se automaticky přidají na tvůj PSN účet, pokud bys chtěl danou hru do budoucna prodat, musel bys tím prodat i přístupové heslo k tvému učtu, uživatel jsi pak tvůj účet přidá jako sekundární na svém PS a hra se mu zpřístupní.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já tady prohazuji pořád.Těm,kterým se chce cítit se ještě více v bezpečí dávám pak odkaz na aukro kam to pro ně vložím,bohužel za poplatek asi 50-100kč,který se aukro vezme ačkoliv píší něco o halířích berou za jednu hru 50-100kč,při prodeji.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu