EliteGamerSVK Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 (upraveno) Dajú sa kombinovať platby na store? Na Microsoft účte mám 35€ a potreboval by som doplatiť 35€ na hru cez PayPal.. Dá sa to skombinovať? Hra stojí 70€.. Nechcem čakať na kupón.. Upraveno Květen 2, 2015 uživatelem Matespian83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jaroous Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Na xboxu 360 mě to nejdřív automaticky odečetlo zůstatek a zbytek jsem doplatil kartou, takže si myslím, že by to jít mělo i na xone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Květen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Áno, máš pravdu.. Presne tak to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EliteGamerSVK
Dajú sa kombinovať platby na store? Na Microsoft účte mám 35€ a potreboval by som doplatiť 35€ na hru cez PayPal.. Dá sa to skombinovať? Hra stojí 70€.. Nechcem čakať na kupón..
Upraveno uživatelem Matespian83Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.