shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Tak co ako sa na tuto hru tesite. Vysla predvcerom (vecra v US) a dufam ze sa cokoro objavi (co asi :wink: ) aby som to otestoval. Prve hodnotenia su skvele. UnderGroundOnline 80% PGNx Media 90% Game Chronicles 82% GamingTrend 85% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 hral jsem to na komp a bylo to poprve kdy jsem si fakt pripadal jako na divokem zapade , krasna priroda atd. byla to docela gut hra takze pocitam ze na PSP to bude to same akorat jine mise a trochu horsi grafika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Na PC je lepsi Call of Juarez, ale tohle nevypada vubec spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 call of juarez jsem hral chvili a lepsi se mi zda Gun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 call of juarez jsem hral chvili a lepsi se mi zda GunJa som na Invexe Call of Juarez hral tak 5 minut. Strasne to tam sekalo (male FPS) a pritom som to hral na DUAL CORE. :| :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 jn ty hry na comp sou sileny to aby clovek kazdej tyden menil komplet PC btw hral si na invexu battlefield na Xbox 360 jsme to hrali s dragunovem a byla to absolutni bomba :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Nj parbaaa (battle) ale jeste lepsi BURNAUTTTT :cry: Jeste chciii!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 lol sem rikal ze je dobrej (sem predtim paril u kamose asi ho budu muset zase navstivit :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 hm, ja mam amd 64 3500+, 7900gt, 2gb ram a call of juarez sel na 1600*1200 nadherne a byla to fakt super hra, za posledni pulrok nej co sem hral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 call of juarez jsem hral chvili a lepsi se mi zda GunJa som na Invexe Call of Juarez hral tak 5 minut. Strasne to tam sekalo (male FPS) a pritom som to hral na DUAL CORE. :| :roll: Nj amateri z Invexu :) Ja to hraju krasne plynule a zadny Dual Core nemam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 dejte to někdo prosím na ftp :oops: děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Neviete nahodou ci je to to iste (pribeh, prostredie) ako to bolo na PC? Lebo na pc som to presiel a neviem ci sa mam tesit na to ako na novu hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Neviete nahodou ci je to to iste (pribeh, prostredie) ako to bolo na PC? Lebo na pc som to presiel a neviem ci sa mam tesit na to ako na novu hru?Precitaj si PSPgamer tam mas novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Tak zatim je to dost pecka;) Luxusni akce;) a jizda na koni nema chybu. Jinak chvilku jsem si musel zvykat na ovladani, ptz mne prislo lehce chaosovy, ale uz je to v pohode. A dost zajimevj je ten ""buletttime"". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 akorát mi přijde že seš v tom bullettimu takovej master kterej všechny postřílí a nemusí ani nabíjet :D ale jinak je to opravdu skvělá hra,hraju celej den,furt dělám nějaký vedlejší mise,hraju poker nebo kopu zlato :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 jakou to ma grafiku a jak je velkej svet dik za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 grafika podle mě dost good,a svět,no neni to gta ale tak stačí to,chvilku ti to zabere na koni z jednoho města do druhýho,když jedeš přes různý kaňony tak ještě dýl,ale jako nějak moc dlouho to zase neni tady aspon pár típnutej obrázků ze hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 děláte tady někdo hunting mise? potřeboval bych poradit kde najít mountain liona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 problém: nejde mi spustit STORY.........jenom mi jde střílet ptáky a hrát poker...... :( Kdyžž spustím miisi, tak to začne loadovat a skočí to po chvíli do menu :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 tak sem si to stahl z torrentu,pac na rapidu je to nejak spatny,neslo to rozbalit a muzu rict,ze je to celkem good game:-)fakt se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Ja to stahl z rapidu a fakci me to v pohode... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 já z ftp a nechodí mi kampaň :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 kdy to vyde u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 já z ftp a nechodí mi kampaň :cry: kua 90% a mam to taky z ftp :( asi to teda nepujde :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Tak uz to hram tak 4 hodiny (hracie) a musim povedat velke prekvapenie. Velmi som sa toho obaval (ovladania) ale je to OK. Asi tak 1 hodinu som si na ovladanie zvykal ale teraz uz je to ok. Grafika je ok (nieje najlepsia) a zvuky, atmosfera a vsetko okolo toho robia z tejto hry pecku. Moje hodnotenie 8.5/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts