flesh light Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Těšíte se?Já strašně,hned běžím do obchodu...už jen pár dní.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Přemýšlím, jestli to myslíš vážně, nebo ne? Strýc je zemědělec, máme několik hektarů, každý víkend pomáhám, nemám nic proti. Ale hrát Farming mi přijde jako ujetina, ale pro lidi z města, nebo fanatické "jezedaky", proč ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Traktor ma aspon kola a jezdi, ale Fishing Simulator je ulet, kdyz dedkove v hospode hlidaj vodu na monitoru jestli nahodou nezabere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 třeba já bych si rád zahrál na konzoli euro truck simulator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 me to prijde zajimavy:) Muj 6-ti lety syn ma rad traktory a vse s farmarenim spolecny tak by se mu to treba mohlo libit...skoda jen ze na PS4 je tak malo demoverzi kde by se to dalo vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 kruta Z hlediska dlouhodobé investice,pěkně v polo-tropickém podnebí,není nic lepšího u moře než sedět na své investici.Ono se to zúročuje samo časem a když uděláš rozumné plodiny.Samozřejmě,jak říkáš jít do této práce a potom to mít i na monitoru už by bylo moc.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Taky o něm přemýšlím,ale zajímalo by mě jestli budou nějaký módy protože základ je takovej chudej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 CZ lokace asi nebude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Ne,ale moc textů tam není,na PC jsem hrál starší verze v němčině a v pohodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Hele,jak chudej?To tam je jako jeden traktor?Máš farmu půdu a ta farma se nějak rozrůstá?Posečeš,koupíš další stroje zasadíš atd.To musí být celá kampan!A jaký mody?Jako multiplayer?Přehlídka traktorů a jejich traktoristů?:cheesygrin: Fakt je ten,že až to pokosíš a zase zasadíš ,tak to je už pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Na začátek jsou nějaký starý stroje a postupně si kupuješ nový,výkoný stroje.. Chudej v tom že tam je třeba 7 traktorů a tak.. ty základní modely nejsou tak detailně zpracovaný narozdíl od modelů který se dají stáhnout a jsou daleko víc zpracovaný Módy jako reálná fyzika když naložíš vlek a máš slabej traktor tak se ani nerozjedeš,nebo se na poli můžeš zahrabat,reálnější zašpinění apod.. Normální techniku co je vidět u nás na polích,class,john deere,fendt,friegl. Nový mapy by tam taky mohly být kde je bahno a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) Tak s tou fyzikou uvidíme,ale mě tedy spíše zajímá zda to je od A až do Z a to podle popisu ANO! Od začátku až po zpracování a prodej,(takže přesně to co jsem chtěl),úplně detailní simulátor.S obrovským množstvím možností pěstování a chovu a nejrůznějších strojů. ..navštěvujte pravidelně myčky. Kdo by ve své garáži chtěl zablácený traktor(dříve stačila stodola)..až moc detailní. Ta čeština by se tam fakt docela hodila. Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Mě se třeba daleko víc líbí zablácený traktor než traktor který vypadá jako že právě přijel z výroby,leskne se a je to až ošklivý se na něj dívat. ve hře sice je zašpinění,ale je to jenom takový pyl který taky nevypadá nějak lákavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Zdar, bude to někdo hrát..uvažuju o koupi, ale nechci hrát solo..na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.