Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Změna nicku

Uhřa

Otázka

Ahoj, mohl by mi někdo poradit jak změním nick. Jde mi o to že když sem si vytvářel nick tak jsem použil svůj starej z PS3, a poté co jsem se přihlásil na PS4 na facebook, tak se mi nick změnil na jméno přes které jsem na facebooku. jde to nějak změnit zpět, abych se ostatním hráčům objevoval pod svým nickem a ne pod svým pravým jménem? Něco jsem už zkoušel, ale pořád sem na to nepřišel. A když už jsem u toho, dají se na PS4 nějak přetáčet videa? Vždycky když nějaký pustím přes prohlížeč, tak jde jen spustit a nebo zastavit, ale ne přetočit dozadu, ani dopředu. Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, neboj já tě vidím jako Zarok713 :D

To FB jméno by ostatní viděli jen v případě, že bys ho vyloženě chtěl sdílet. Obecně se to tuším nastavuje někde v soukromí profilu, jinak pak můžeš posílat přímo žádosti jednotlivým lidem o vzájemné sdílení reálného jména. Ten druhej to musí akceptovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ajo, tak to je pak v pořádku. O té možnosti reálnýho jména vím. Mě osobně Sony celkem zklamalo že tahá do svých konzolí facebook. Konzole má být od toho abys na ní hrál a né snažil se udělat nejlepší fotku nebo video ze hry, který pak jedním tlačítkem přidáš na facebook.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu