jajajaka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 hej borci mam stahlej film normalne v mp4 souboru ale v psp mi nejede pise mi to UNSPPORTED DATA a kdyz dam informace tak mi to pise ze tam neni zadnej video codec ?? nevite co s tim diky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 znova si to skus previst..do spravnyho formatu a do spravnyho rozliseni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jajajaka Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ale ja to mam je v mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 neznamena ze kdyz si stahnul film v mp4 ze musi bejt pro PSP..proto rikam aby sis to prekonvertoval pro PSP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jajajaka Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 a kde to je ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 co kde je.? :D si musis stahnout nakej konverter..doporucuju xvid4psp..najdes ho na psp.novinky.org.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jajajaka Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 a to je jako nejakej program a do toho to dam a ono se to prevede?? posli mi pls odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chenda Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Tady to mas komplet popsany i s downloadama vseho potrebnyho: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=9556 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 jajajakanapis na icq poradim 481063271 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jajajaka
hej borci mam stahlej film normalne v mp4 souboru ale v psp mi nejede pise mi to UNSPPORTED DATA a kdyz dam informace tak mi to pise ze tam neni zadnej video codec ?? nevite co s tim diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts