stevecz Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 ? kolik jich je za rozumnou cenu?,chceme hrat hry a ne si kupovat konzoli x2 za volant !!! :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevecz Odesláno Květen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 mam [h=1]Logitech Driving Force GT Gran Turismo, PS3[/h]super zadne problemy a pak mam [h=1]Thrustmaster T80 Drive Club (PS4/PS3)[/h]to je total shit i kdyz za tu cenu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 Mám T100 a na to moje domácí ježdění to bohatě stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevecz Odesláno Květen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 se jeste prodava, aje na ps4 ? a ma Force Feedback ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 Thrustmaster T100 má ale malý úhel otáčení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamony Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 T100 ma maly uhel otaceni a kdyz jsem na nej koukal v realu, tak jsem v tom videl spis hracku pro meho trileteho syna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Mně to stačí nepotřebuju utrácet 8000.- za ovladač k PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.