lewiss Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Jdou zapojit běžná špuntová sluchátka např. od telefonu do ovladače ps4 aby šel zvuk za sluchátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dory218 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Jdou zapojit běžná špuntová sluchátka např. od telefonu do ovladače ps4 aby šel zvuk za sluchátek? Jdou. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 nekery jdou, nekery nejdou , sluchatka v pohode, ale handsfree sou dost o náhodě, pac u dost nefach amikrofon pokud neni konektor zastrcenej tak nejak napul atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lewiss Odesláno Květen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 (upraveno) A je tedy potřeba něco změnit v nastavení? Když jsem zkusil své sluchátka z telefonu tak nic. Potom jsem ještě mrknul do nastavení zvuku ale nic na přepnutí zvuku do sluchátek tam není jen Primary output port ten rozkliknu a můžu změnit bud na hdmi nebo digital out a potom ještě Audio format priority ale tam taky nic. A asi jsem se špatně zprvu vyjádřil jde mi o to zda půjde přes sluchátka zvuk z her. Upraveno Květen 14, 2015 uživatelem lewiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 podrz ps tlacitko pak adjust sound and devices pak output to headphones a dej all audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lewiss Odesláno Květen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 podrz ps tlacitko pak adjust sound and devices pak output to headphones a dej all audio Moc děkuji teď už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Ten zvuk je z ovladače plně 2D,což asi nevadí.Já bych u toho umřel,prská to a škrábe,ale pokud člověk nechce DTS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lewiss
Jdou zapojit běžná špuntová sluchátka např. od telefonu do ovladače ps4 aby šel zvuk za sluchátek?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.