lewiss Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 Jdou zapojit běžná špuntová sluchátka např. od telefonu do ovladače ps4 aby šel zvuk za sluchátek? Citovat
0 Dory218 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 Jdou zapojit běžná špuntová sluchátka např. od telefonu do ovladače ps4 aby šel zvuk za sluchátek? Jdou. . Citovat
0 aaischa Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 nekery jdou, nekery nejdou , sluchatka v pohode, ale handsfree sou dost o náhodě, pac u dost nefach amikrofon pokud neni konektor zastrcenej tak nejak napul atd.. Citovat
0 lewiss Odesláno Květen 14, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 (upraveno) A je tedy potřeba něco změnit v nastavení? Když jsem zkusil své sluchátka z telefonu tak nic. Potom jsem ještě mrknul do nastavení zvuku ale nic na přepnutí zvuku do sluchátek tam není jen Primary output port ten rozkliknu a můžu změnit bud na hdmi nebo digital out a potom ještě Audio format priority ale tam taky nic. A asi jsem se špatně zprvu vyjádřil jde mi o to zda půjde přes sluchátka zvuk z her. Upraveno Květen 14, 2015 uživatelem lewiss Citovat
0 Manoust Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 podrz ps tlacitko pak adjust sound and devices pak output to headphones a dej all audio Citovat
0 lewiss Odesláno Květen 14, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2015 podrz ps tlacitko pak adjust sound and devices pak output to headphones a dej all audio Moc děkuji teď už to funguje. Citovat
0 flesh light Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2015 Ten zvuk je z ovladače plně 2D,což asi nevadí.Já bych u toho umřel,prská to a škrábe,ale pokud člověk nechce DTS. Citovat
Otázka
lewiss
Jdou zapojit běžná špuntová sluchátka např. od telefonu do ovladače ps4 aby šel zvuk za sluchátek?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.