REZEDA Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Zdravím všechny.. plánuju koupit PS4, ale potřeboval bych ještě několik drobných odpovědí.. 1: jdou přenést uložené pozice her z PS3 na PS4 ( myslím u her jako je farcry4)? 2: jaká je výdrž ovladače?? díky za reakce, a odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moneyy Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Ahoj, já si teď kupoval Battlefield 4, které jsem měl předtím i na ps3 a uložené pozice jdou převést (je možné, že to bylo placením PS+). Co se týká ovladače záleží na hře, ale většinou mi vydrží +- 4 hodiny (ovlivňují to hlavně vibrace, zvuky atd..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Hodne her ma cross save takze prenyst dou ale je to tak pul napul U ovladace si vypojis za 5minut to trapny sviceni kery se akorat leskne v telce a vydrzi prez 8hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
REZEDA
Zdravím všechny..
plánuju koupit PS4, ale potřeboval bych ještě několik drobných odpovědí..
1: jdou přenést uložené pozice her z PS3 na PS4 ( myslím u her jako je farcry4)?
2: jaká je výdrž ovladače??
díky za reakce, a odpovědi..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.