Guns-player Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Ahoj dostal sem včera televizní kartu NOT ONLY TV HYBRID PCI. Vše sem nainstaloval. Když jsem se pak chtěl podívat na tv nešel zvuk byl připojen k mikrofonu. To se mi nelíbilo a tak sem si přečet návod... Tam psali že u audio device mam dát audio pin source. Bohužel já dal před tim realtek a tak je to cely v prcicich. Když to odinstaluju tak se vždy nějakym divnym způsobem nastavení zanechá a je to cely v prcicich ..... prosím pomoc jak si změnit ten zvuk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 presne nvm co chces.. zapoj to jak tam pisou, pokud je to karta do PCI a nesiri se zvuk skrz PCI sbernici, tak to propoj audio kablem TV karta -> zvukarna AUX IN, nebo STEREO IN primo na karte - pokud je integrovana tak primo na desce.. jinak nvm co presne potrebujes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 jj taky už mě to napadlo, je to zatím to nejchytřejší na co jsme doma přišli.A taky zkusit se má prý vše. Buhužel jde něco jen jednou tak uvidim co jeste vymyslime. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.