rosswell1987 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Zdar,dneska mi nejde pustit spotify pise mi to error connecting to playstation Network Please try again later,nevim jestli je chyba u me nebo taky mate stejny problem,diky za Info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Zdar Tak to jsem dva.Mě nejdou hry co jsem koupil přes českej obchod,mají zámek,takže další důvod proč české nekupovat,ale přes americkou registraci to nikdy nepožaduje žádné ověření při hraní,jenom přes českou sony a mě to píše : cannot use the conent to the server to verify the licence....takže to nefunguje nikomu...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicholasDejesus Odesláno Leden 11 Nahlásit Share Odesláno Leden 11 If you want to listen to the completely free Musik & Audio version, you can download it at gamemodfree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.