Romix Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Koupil jsem PS4 a svoji starou PS3 si nechal. Mam ale problem, ze kdyz si chci prohlednout nejaky hry na PSN v me PS3 tak me to odhlasi. Napise: You were signed out from Playstation Network. Please sign in again. Muzu to udelat treba 50x a stejne se nic nezmeni. Stale me to vyhazuje ven. Je to mozne tim, ze mam ted obe konzole spojede k jednomu uctu na PSN? Uz se to takhle prasi 3. den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Já mám poslední 2-3 dny problémy s PSN na PS4, takže je zřejmě nějaký problém na straně Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 No tak ja zkusim omrknout i PS4... Neco jsem cetl na googlu, ze kdyz mas ty konzole 2, tak jedna je jako primarni a druha secundarni, ale v podstate nevim jak to pak funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 (upraveno) Nesmysl,protože mě to odpojilo asi 50x a asi 50x zastavilo download her.Jak to udělat aby zustalo napevno HESLO A NEMUSEL TO ČLOVĚK 50X ZNOVA VYPISOVAT,po každém odpojení? Horší je,že u těch co běžej a potřebují spojení se hra vypne a nejde. Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 No ja to mam tak, ze vse funguje do doby, nez jdu na PSN nakupovat hry. Prohlizet obsah tam muzu, ale kdyz chci zobrazit detail hry, tak me to vyhodi ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.