mike03 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2015 Čau, bratr má problém se savem a to takovej, že mi už z toho tečou nervy všema možnýma otvorama :angry::angry::angry:. Zkrátka a jasně. Na to, aby hrál single nepotřebuje steam účet. Steam propojený s PSN účtem je potřeba k hraní nějakých chalange modu, co jsem pochopil. Bez toho se mu neukladají savy. Steam jsem mu tedy vytvořil a ve hře se přihlásil, ale kdykoliv hraje single nebo chalange mode tak mu neustále běhá savovací kolečko a jakmile zmáčknete start (na ovladači) tak hra pořád hlasí, že ukládá a ať nevypínám PS3 jinak bude save ztracen a do toho se střídá okénko s menu return to game. Nic z toho prostě zmačknout nejde a hra je jakoby sekla, ale saving profile pořád savuje :D. Hru potom musim vypnout a zapnout. Pokud se nepřihlásím na steam účet tak žádnej problém, ale jak říkám, bez steamu nefungují savy v coop a chalange modech no. Pokud někdo víte, co s tím, tak prosím o rychlou radu. Jinak mi fakt bouchnou saze, Citovat
mike03 Odesláno Květen 18, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 18, 2015 Tak jsem něco četl na zahraničních webech a i tam mají problém. Zdá se, že to má steam v píči. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.