mike03 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Čau, bratr má problém se savem a to takovej, že mi už z toho tečou nervy všema možnýma otvorama :angry::angry::angry:. Zkrátka a jasně. Na to, aby hrál single nepotřebuje steam účet. Steam propojený s PSN účtem je potřeba k hraní nějakých chalange modu, co jsem pochopil. Bez toho se mu neukladají savy. Steam jsem mu tedy vytvořil a ve hře se přihlásil, ale kdykoliv hraje single nebo chalange mode tak mu neustále běhá savovací kolečko a jakmile zmáčknete start (na ovladači) tak hra pořád hlasí, že ukládá a ať nevypínám PS3 jinak bude save ztracen a do toho se střídá okénko s menu return to game. Nic z toho prostě zmačknout nejde a hra je jakoby sekla, ale saving profile pořád savuje :D. Hru potom musim vypnout a zapnout. Pokud se nepřihlásím na steam účet tak žádnej problém, ale jak říkám, bez steamu nefungují savy v coop a chalange modech no. Pokud někdo víte, co s tím, tak prosím o rychlou radu. Jinak mi fakt bouchnou saze, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Květen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 Tak jsem něco četl na zahraničních webech a i tam mají problém. Zdá se, že to má steam v píči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.