strejdaRS Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Caute vcera jsem si koupil pouzity xbox one kde je stazena hra fifa a nhl 15 ...... nikde nefunguje komentar pri hrani her!!! Slysim jen fanousky,hrace a balon. Vse mam v nastaveni povolene a zesilene. Nevite kde je chyba Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shumii Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Zkus nastavení zvuku v konzoli, je tam někde nastavení HDMI zvuku. Také jsem stím měl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejdaRS Odesláno Květen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Mockrat diky ......uz komentujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Jak se ti to prosím podařilo vyřešit? U Fifa 17 a NHL 17 mám ten samý problém. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.