File_docx Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 zdravím, už pár dní mám tenhle Error, který mi znemožňuje stahovat hry a hlavně updaty. Normálně se na internet připojím, můžu hrát on-line, ale jakmile se pokusím cokoliv stáhnout, tak mi vyskočí tenhle Error. Na internetu jsem našel všechny možný návody, nejčastěji změnit DNS (když jsem to udělal, tak mi nešel net vůbec), ale žádný nezafungoval, tak se chci zeptat, jestli tu není někdo, kdo ví, jak tohle vyřešit (kromě vyhození ps4). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Přesně ten samej problem.Rada?Mam řešit z poskytovatelem netu nebo jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonpekel Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Mam ten samej problem krom internetu mi nejde vubec nic vsecno je zamcene.Uz nikdo dokazal prekrocit tenhle problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
File_docx Odesláno Květen 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 já jsem dneska volal technikovi, který mi odemknul možnost si nastavit googlácký DNS servery, protože je blokujou... takže zkuste zavolat poskytovateli a domluvit se s ním. Ještě mi doporučoval nastavit MTU na 1473 nebo 1477, ale to jsem nezkoušel. Mě pomohlo to nastavení DNS serverů a už mi to běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonpekel Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Jak si to nastavoval?Nejak mito porad nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 nastavte si v ps4 setup internet connection custom primární DNS: 8.8.8.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Já zjistil že lepší a rychlejší je když zjistíte jakou máte DNS primární DNS nastavite v ps4 vaší a sekundární DNS zadat 208.67.220.220,ale zkuste si nastavit automaticky mě už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.