Roje Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 mám problém rozdělal jsem PSP(jen kryt a tlačítka...a když ho zadělám tak nejde zapnout co mám dělat nevíte cos tim může bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Jo to je těžký. Bud si něco odpojil a znovu nezapojil. (Odpojil omylem aniž by jsi o tom vědl.) Nebo jsi přelomil náký káblík. ... EDIT: Znovu rozebrat a všechno překontrolovat jestli je vše zapojené tak jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grinderwolf Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D ty to je smula ale taky si myslim ze jsi omyelm vytrhl nejaky dratek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Zkus ho znova rozebrat a složit, tř. jsi jenom něco nedospojil či co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ^^no tak kdyz to zase jenom sunda ten kryt a vrati ho z5 tak se asi nic nestane..:D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukysvetna1468621248 Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 zkontroluj jestli mas spravne nasazenou baterku .mne to taky delalo furt semto rozebiral a daval dohromady a ono to bylo kontaktem baterkou stemi tremi zeleznymi plysky.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roje
mám problém rozdělal jsem PSP(jen kryt a tlačítka...a když ho zadělám tak nejde zapnout co mám dělat nevíte cos tim může bejt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts