mansda36 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jesli vám jdou všechny DivX ? mě jdou jen nějaky . U nějakých to napíše nšco z datama a u některých to hodi takovou podobnou chybu jako na PSP . něco z nějakyma číslama . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ted jsem zkusil streamovat z pc 5 filmu a jeden mi taky nesel.. mozna je to jen nazvem nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 oky zkusim to nějak přejmenovat . je to divný , že by nějaky šli a nějaký zas ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ale vzdyť nejni jen formt xvid, je taky xvid a 3vix :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Podla specifikacie som niekde na nete cital ze to neberie divx 3.11 co je ten jeden s prvyzch ... stare filmy v tom mam ... ale neskusal som to ... takze neviem , mne to zatial zozralo uplne vsetko co som skusal .. a pozrel som si uz zopar filmov teraz cez sviatky ... takze neviem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mansda36
Ahoj chtěl bych se zeptat jesli vám jdou všechny DivX ? mě jdou jen nějaky .
U nějakých to napíše nšco z datama a u některých to hodi takovou podobnou chybu jako na PSP . něco z nějakyma číslama .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.