mansda36 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jesli vám jdou všechny DivX ? mě jdou jen nějaky . U nějakých to napíše nšco z datama a u některých to hodi takovou podobnou chybu jako na PSP . něco z nějakyma číslama . Citovat
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 ted jsem zkusil streamovat z pc 5 filmu a jeden mi taky nesel.. mozna je to jen nazvem nebo tak Citovat
0 mansda36 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 oky zkusim to nějak přejmenovat . je to divný , že by nějaky šli a nějaký zas ne Citovat
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 ale vzdyť nejni jen formt xvid, je taky xvid a 3vix :) Citovat
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Podla specifikacie som niekde na nete cital ze to neberie divx 3.11 co je ten jeden s prvyzch ... stare filmy v tom mam ... ale neskusal som to ... takze neviem , mne to zatial zozralo uplne vsetko co som skusal .. a pozrel som si uz zopar filmov teraz cez sviatky ... takze neviem ... Citovat
Otázka
mansda36
Ahoj chtěl bych se zeptat jesli vám jdou všechny DivX ? mě jdou jen nějaky .
U nějakých to napíše nšco z datama a u některých to hodi takovou podobnou chybu jako na PSP . něco z nějakyma číslama .
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.