Bajos01 Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Zdravím, prosím vás o radu. Celou dobu mi xbox běžel tak jak měl. Bohužel dneska jsem se trochu v něm šprtal a nedopadlo to dobře. Hry jsem vždy projel programem Iso2God a potom přes managera jsem si našel ten soubor co má takový divný název a v pohodě jsem spustil hru. Ale už mi to nefunguje. Jediné co jde spustit tak jsou jenom souboru s koncovkou xex. Předem děkuji za jakoukoliv pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Nerozumím řeči tvého kmene :cheesygrin: zkus to prosímtě trochu líp podat jako když dáš v manage paths nebo jak to je vyskenovat složku kde mas ty hry tak ti to ty hry nenajde nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos01 Odesláno Květen 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 :cheesygrin: asi jsem to mohl napsat líp. Ale už jsem to vyřešil takže jestli to jde tak klidně tohle téma můžete smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.