midiborec Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) Ahoj ma tu nekdo zkusenost s tema navlekama na analogove packy ? nejak si porad na ty dulky na analogu nemuzu zvyknout a porad me stoho sjizdi palce oproti xboxovejm. Premyslim nad koupi tema navlekama jen nevim jestli si pomuzu necim ? Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem midiborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) Ahoj, používám tyto a můžu doporučit. Důlky to vyruší a palce drží jak přibitý. Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem kjuler oprava překlepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 midiborec Odesláno Květen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 diky objednam je a vyzkousim. Nechapu proc si natom nedali vic zalezet. Mel sem jen strach jestli ta packa pak nebude moc vysoka stim navlekem. Tak to jsem rad ze je to povinnost :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 midiborec Odesláno Červen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Tak dnes mi dorazili a musim říct ze to je opravdu sto a jedna. Mam ty z originalek v odkaze a super prsty neklouzou a je to takove pohodlnejsi. Takze diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duha.85 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Tak dnes mi dorazili a musim říct ze to je opravdu sto a jedna. Mam ty z originalek v odkaze a super prsty neklouzou a je to takove pohodlnejsi. Takze diky za radu. Ty mám taky a fakt pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 A sedi dobre ty z tech originalek za 15 kacek na tech packach? Pisou u nich ze jsou na PS4 PS3 i Xbox a preci jen DS4 ma ty kloboucky analogu prohloubeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Na DS4 sedí, na DS3 moc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 midiborec Odesláno Červen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 na DS4 sedi pekne a nehnou se. Prsty snich nesjizdi a je to mnohem pohodlnejsi nez beznich alespon me přijde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Taky jsem teda objednal tak jsem zvedav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
midiborec
Ahoj ma tu nekdo zkusenost s tema navlekama na analogove packy ? nejak si porad na ty dulky na analogu nemuzu zvyknout a porad me stoho sjizdi palce oproti xboxovejm. Premyslim nad koupi tema navlekama jen nevim jestli si pomuzu necim ?
Upraveno uživatelem midiborecOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.