midiborec Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) Ahoj ma tu nekdo zkusenost s tema navlekama na analogove packy ? nejak si porad na ty dulky na analogu nemuzu zvyknout a porad me stoho sjizdi palce oproti xboxovejm. Premyslim nad koupi tema navlekama jen nevim jestli si pomuzu necim ? Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem midiborec Citovat
0 pilulkin Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) Ahoj, používám tyto a můžu doporučit. Důlky to vyruší a palce drží jak přibitý. Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem kjuler oprava překlepu Citovat
0 midiborec Odesláno Květen 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2015 diky objednam je a vyzkousim. Nechapu proc si natom nedali vic zalezet. Mel sem jen strach jestli ta packa pak nebude moc vysoka stim navlekem. Tak to jsem rad ze je to povinnost :)) Citovat
0 midiborec Odesláno Červen 2, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2015 Tak dnes mi dorazili a musim říct ze to je opravdu sto a jedna. Mam ty z originalek v odkaze a super prsty neklouzou a je to takove pohodlnejsi. Takze diky za radu. Citovat
0 duha.85 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2015 Tak dnes mi dorazili a musim říct ze to je opravdu sto a jedna. Mam ty z originalek v odkaze a super prsty neklouzou a je to takove pohodlnejsi. Takze diky za radu. Ty mám taky a fakt pohoda Citovat
0 MaraTFSI Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2015 A sedi dobre ty z tech originalek za 15 kacek na tech packach? Pisou u nich ze jsou na PS4 PS3 i Xbox a preci jen DS4 ma ty kloboucky analogu prohloubeny... Citovat
0 pilulkin Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2015 Na DS4 sedí, na DS3 moc ne. Citovat
0 midiborec Odesláno Červen 9, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Červen 9, 2015 na DS4 sedi pekne a nehnou se. Prsty snich nesjizdi a je to mnohem pohodlnejsi nez beznich alespon me přijde :-) Citovat
0 MaraTFSI Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2015 Taky jsem teda objednal tak jsem zvedav... Citovat
Otázka
midiborec
Ahoj ma tu nekdo zkusenost s tema navlekama na analogove packy ? nejak si porad na ty dulky na analogu nemuzu zvyknout a porad me stoho sjizdi palce oproti xboxovejm. Premyslim nad koupi tema navlekama jen nevim jestli si pomuzu necim ?
Upraveno uživatelem midiborec8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.