kolineque Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Ahoj, napadlo mě, co nabíjet ovladač adaptérem k mobilnímu telefonu? Má s tím někdo zkušenosti? :-) Za případnou duplicitu se omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolineque Odesláno Květen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Díky za odpověď :-). Jde o to, že jsem někde četl, že nechávat PSko v pohotovostním režimu není dobré a nabíjení jinak než při zapnutém nebo pohotovostním režimu není možné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Zkousel jsem vice nabijecek a ne s kazdou chce ds4 nabijet. Dokonce myslim ze s jednou origo sony taky nenabijel. Jinak ja nabijim bud to z usb notebooku kdyz hraju nebo z ps4 v rest modu kde si clovek muze nastavit 3 hodiny napajeni usb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Presne tak dokovaci stanice je super taky ji mam a gamepady mam vzdy nabite. Kdyz je jeden slabej vemu druhy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kolineque
Ahoj, napadlo mě, co nabíjet ovladač adaptérem k mobilnímu telefonu? Má s tím někdo zkušenosti? :-) Za případnou duplicitu se omlouvám...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.