kolineque Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2015 Ahoj, napadlo mě, co nabíjet ovladač adaptérem k mobilnímu telefonu? Má s tím někdo zkušenosti? :-) Za případnou duplicitu se omlouvám... Citovat
0 kolineque Odesláno Květen 29, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2015 Díky za odpověď :-). Jde o to, že jsem někde četl, že nechávat PSko v pohotovostním režimu není dobré a nabíjení jinak než při zapnutém nebo pohotovostním režimu není možné... Citovat
0 MaraTFSI Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2015 Zkousel jsem vice nabijecek a ne s kazdou chce ds4 nabijet. Dokonce myslim ze s jednou origo sony taky nenabijel. Jinak ja nabijim bud to z usb notebooku kdyz hraju nebo z ps4 v rest modu kde si clovek muze nastavit 3 hodiny napajeni usb... Citovat
0 figi-1 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2015 Presne tak dokovaci stanice je super taky ji mam a gamepady mam vzdy nabite. Kdyz je jeden slabej vemu druhy atd Citovat
Otázka
kolineque
Ahoj, napadlo mě, co nabíjet ovladač adaptérem k mobilnímu telefonu? Má s tím někdo zkušenosti? :-) Za případnou duplicitu se omlouvám...
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.