martiN1468621206 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007120002 tady sem to našel quake a zkoušel jsem si to dat do PSP ale kdyz sem to spustil tak se mi PSP seklo tak bych se chtel zeptat kam mam vsechny soubory presne nakopcit???? predem diky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007120002 tady sem to našel quake a zkoušel jsem si to dat do PSP ale kdyz sem to spustil tak se mi PSP seklo tak bych se chtel zeptat kam mam vsechny soubory presne nakopcit???? predem diky!!! dej si to do psp bez těch updatu atd...mě to už jede v pohodě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 hele prosim te hodis mi sem presne co a kam kopirovat i kdyz sem to zkusil jak si rikal tak nic zase psp zamrzlo ale ja tam delam urco neco blbe pls proad diky...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 asi to nema IF multiplayer co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ja nwm ja to nehral pac nwm jak to do PSP dat tak pls poradte nekdo :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tssa Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 asi to nema IF multiplayer co? má ! :D stačí zapnout multiplayer, wifi a pak připojit nebo vytvořit hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 má ! :D stačí zapnout multiplayer, wifi a pak připojit nebo vytvořit hru :D Infrastructure? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.