MatySE Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Chtěl jsem tady rozjet diskuzi o filmových hrách, protože jsou fakt tak strašný, jak se o nich říká, ale na druhou stranu si myslím, že se máme na co těšit...třeba Assassin's Creed s Fassbenderem vypadá na to, že by mohl jít o docela slušnej film. A doufám, že to nastartuje nový filmový žánr, protože bych viděl spoustu her na stříbrném plátně :) Tady v tom článku jsem narazil na pět nejhorších filmů...Souhlasíte s tím? (Šetřete si slova, vím, že tady někdo z vás upozorní na to, že je to reklama :D a s tím nic neudělám) http://resetmag.cz/5-nejhorsich-filmu-inspirovanych-hrami/ Já rozhodně souhlasím s tím Uwe Bollem, protože to je fakt magor a jeho filmy jsou totální s****...a to mu tam hrajou hollywoodský hvězdy jako Jason Statham, Dolph Lundgren, Chris Slater, Ben Kingsley, Michelle Rodriguez, Ray Liotta a spoustu další a ani to mu nepomohlo :D Jakou svojí hru byste chtěli vidět ve filmu? Za mě to je rozhodně ten Assassin's Creed a pak bych rád viděl něco na motivy Elder Scrolls série, konkrétně Skyrim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dervia Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Za mě.... jednoznačně jsem za HITMAN.... tedy to je i super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 chtěl bych bioshock, v článku nesouhlasím se silent hillem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Já doufám, že se povede tohle http://cool.iprima.cz/clanky/video-unikla-ukazka-ze-serialu-zaklinac-od-tvurcu-hry-otruny-podivejte-se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sn0w Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Doporučuji se podívat na poměrně nový snímek The Gamechangers, jedná se o film o Rockstar Games. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.