Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TS2 a Ventrilo server

Rixcz

Recommended Posts

• Administrators

Uz nejakej patek mi na serveru bezi:

Nazev: wWw.R!x.cz #1

IP: vt.rix.cz

Port: 3790

Max. uzivatelu: 200

http://rix.cz/ventrilo-server

Mistnosti registruju zdarma, takze staci jen napsat. :)

PS: pokud by mel nekdo zajem provozovat vlastni herni server, ftp, web nebo cokoliv jineho staci jen napsat a muzeme se domluvit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj TS rulá ventrilo je fakt špatnej podle mě na TS se mi mnohem lépe hovoří a hlavně když hrajeme zápas tak je tam ta komunykace plynulejší... jinak asi server nebudu potřebovat jelikož jich mám k dyspozici asi 10 jen by mě zajímalo ten server hostíte na svém pc nebo na jiném pc které vám jede non-stop?

Odkaz ke komentáři

jj TS rulá ventrilo je fakt špatnej podle mě na TS se mi mnohem lépe hovoří a hlavně když hrajeme zápas tak je tam ta komunykace plynulejší... jinak asi server nebudu potřebovat jelikož jich mám k dyspozici asi 10 jen by mě zajímalo ten server hostíte na svém pc nebo na jiném pc které vám jede non-stop?

no ja mam lepsi skusenosti z vt... hlavne kvuli kodekum... vt co jsem postrehl mel vzdycky cistsi zvuk a ts to hnal do extremu mutantskym hlasem ... ale to je vec nazoru ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
  • 9 months later...
  • 10 months later...
Návštěvník

Ahoj Rixcz,

Tymto postem Zadam o Zalozeni Mistnosti na tvem serveru TS2,prosim byl bys tak hodnej a zalozil 3 sub-chanely?:)

Muj E-mail:Gogi08@seznam.cz

Nazev:The Mightiest

Sub1:Raid 1

Sub2:Raid 2

Sub3:Pokec

Predem dekuji za vyrizeni :)

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu