Administrators Rixcz Odesláno Říjen 13, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 Uz nejakej patek mi na serveru bezi: Nazev: wWw.R!x.cz #1 IP: vt.rix.cz Port: 3790 Max. uzivatelu: 200 http://rix.cz/ventrilo-server Mistnosti registruju zdarma, takze staci jen napsat. :) PS: pokud by mel nekdo zajem provozovat vlastni herni server, ftp, web nebo cokoliv jineho staci jen napsat a muzeme se domluvit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 caw co je to ten ventrilo server? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 caw co je to ten ventrilo server? obdoba ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 A co je to ten TS2 server když tak sorry za dementní dotaz, ale nikdy sem o tom neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 proste pres to muzete kecat ;) nic tezkeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 A co je to ten TS2 server když tak sorry za dementní dotaz, ale nikdy sem o tom neslyšel TS je TeamSpeak, komunikacni program, neco jako dejme tomu Skype. Ale pouziva se pri hrani her, protoze je min narocnej. To same Ventrilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 jj TS rulá ventrilo je fakt špatnej podle mě na TS se mi mnohem lépe hovoří a hlavně když hrajeme zápas tak je tam ta komunykace plynulejší... jinak asi server nebudu potřebovat jelikož jich mám k dyspozici asi 10 jen by mě zajímalo ten server hostíte na svém pc nebo na jiném pc které vám jede non-stop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Ten "pc" musi bezet pac je to server a bezi na nem dost veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 jj TS rulá ventrilo je fakt špatnej podle mě na TS se mi mnohem lépe hovoří a hlavně když hrajeme zápas tak je tam ta komunykace plynulejší... jinak asi server nebudu potřebovat jelikož jich mám k dyspozici asi 10 jen by mě zajímalo ten server hostíte na svém pc nebo na jiném pc které vám jede non-stop? no ja mam lepsi skusenosti z vt... hlavne kvuli kodekum... vt co jsem postrehl mel vzdycky cistsi zvuk a ts to hnal do extremu mutantskym hlasem ... ale to je vec nazoru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 ste vtipalci..prej co je to ts :DDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 ste vtipalci..prej co je to ts :DDDDDDDDDDDD Hlavne ze tys vedel co je iPOD :roll: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 ste vtipalci..prej co je to ts :DDDDDDDDDDDD Hlavne ze tys vedel co je iPOD :roll: . :lol: Mno to ventrilo jsem nikdy nezkousel :) , ale vsude se mluvi teamspeaksky takze nemuzu prejit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Mno to ventrilo jsem nikdy nezkousel :) , ale vsude se mluvi teamspeaksky takze nemuzu prejitmno myslim ze to je pul na pul... ja mluvim oba jazyky... cim vice znas jazyku tim vice jsi pocitacem :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovi Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 jak mam zalozit svoji mistnost poradte pls::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 vsiml sis ze to je rok a pul starej topic ?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 12, 2008 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 vsiml sis ze to je rok a pul starej topic ?:lol: ale porad plati, jen asi neumi cist, kdyz nevi jak si zalozit mistnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackkk Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 akorat nikde tam nevidim cislo portu :) nemohl bys ho tady pripsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 cau mnel bych zajem o vlastni server je to jeste mozne pokud ano pm prosim klidne i zaplatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ahoj Rixcz, Tymto postem Zadam o Zalozeni Mistnosti na tvem serveru TS2,prosim byl bys tak hodnej a zalozil 3 sub-chanely?:) Muj E-mail:Gogi08@seznam.cz Nazev:The Mightiest Sub1:Raid 1 Sub2:Raid 2 Sub3:Pokec Predem dekuji za vyrizeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 tiež by som chcel vt mistnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.